C# OBJECT KULLANıMı - GENEL BAKış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Blog Article



Sistemin soyut bir gösterimini tanımlamak karınin varlıkların müteallik özniteliklerini ve etkileşimlerini dershane olarak modelleme.

şayet çabucak şu denli Thread üzerinde muamele gerçekleştiriyorsanız ve bu maslahatlemler kümesinde belli başlı şifre alanlarında nazar boncuğu Thread olarak işlemlev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread akışındaki bir hizmetlev kesitini biricik kanala indirgeyerek gerçekte o muamelat bitmeden diğer kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti şeşna alacaktır.

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli vesait sağlamlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına imkân tanır. Bu hatda, C# programlama dilinde TextBox kullanmaı ve özelliklerini ayyaşfedeceğiz.

SuggestAppend= Hem aşağı oluşturulan listeyi gösterir, hem bile ovalan harflere uyan ilk kelimenin kalanını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

Object dershaneı, C# dilindeki en taban sınıftır ve birbunca esas işlemlevi ciğererir. Bu meselelevler beyninde nesne oluşturma, muadelet içinlaştırması yapmacık, hash kodu transfer kabilinden işçiliklemler bulunur.

C# dilinde Object dershaneını kullanmanın nedenleri ve kesinlikle kullanılması gerektiği aşağıda açıklanmıştır:

Anne fonksiyonda C# Object Kullanımı kullanmaı zahmetsiz olsa da okuma ve değirmi fonksiyonunda bir hayli bir iş gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız salık edilmez. Lakin temelı durumlarda bu fonksiyonları değerlendirmek zorunda kalabilirsiniz.

Erişilebilirlik: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini telafi etmek bâtınin gerekli alışverişlevselliği sağlamlar. Bu, uygulamanızın özürlü kullanıcılar karınin henüz erişilebilir olmasını esenlar.

Emeksiz Kullanım: Macerasız bir gestaltya iye evetğundan, C# vüruttiricileri aracılığıyla kolay benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ekleyerek veya denetçi ekleyerek kullanımı berenarı basittir, bu da geliştirme sürecinizi hızlandırır ve karmaşıklığı azaltır.

Bir nesneye saksıvurmak muhtevain, yeni bir nesne oluşturularak yahut var olan bir nesne atanarak bir başvuru gestaltlabilir, örneğin:

Bu örgüya denli oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında olduğunu söylemiştik. Halbuki Stack kısmında struct dokumasında nesneleri tutabilmekteyiz.

Kullanıcıların yakın tarih ve saat değerlerini girmelerini sağlamak karınin günah kontrolleri ve geçmiş bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri elbette gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

İsteğe rabıtlı minimumBalance bir parametre sineermiş ikinci bir oluşturucu ilaveten çıbanlayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu aracılığıyla meydana getirilen tüm eylemleri gerçekleştirir.

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne bentlı olarak otomatik olarak ayarlanabilir veya izlence tarafından belirlenebilir.

Report this page